Salutació del Batle


Departaments


Ple municipal


Telèfons i adreces


Tràmits i documents


Enllacos d´interès


El Municipi


Història


Les cases de possessions


Els casals de l'època barroca


Llocs d'interès


Desenvolupament Local


AODL
Subvencions
Formació
Agenda 21 Local
Documents A21L
Participació Ciutadana
Energia sostenible
Pla d’Acció
Contacte

Darrers documents

Sol·licitud llicència venda en el mercat ambulant

Declaració jurada compliment article 31 ordenança

Sol·licitud permís d'instal·lació i obres

 veure mésAvís Legal

L'Ajuntament de Binissalem , mitjançant els dominis binissalem.es, binissalem.cat i binissalem.net i ajbinissalem.net, facilita informació d'interès general del municipi de binissalem i, en particular, informació i gestions pròpies de l'administració municipal.

L'Ajuntament de Binissalem realitza tots els esforços necessaris per evitar errors i, en el seu cas, corregir-los o actualitzar-los amb la major brevetat possible. No obstant, no pot garantir llur inexistència ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

L'Ajuntament de Binissalem no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts. Igualment, L'Ajuntament de Binissalem no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguin als enllaços a altres dominis que s'inclouen a binissalem.net .es .cat

La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que sigui d'aplicació.

L'ús no autoritzat expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjudicis que es poguessin ocasionar als drets de propietat intel•lectual i industrial de L'Ajuntament de Binissalem, podrà originar l'exercici per aquest de les accions que legalment procedeixin.

Coordenades UTM 31N(486561, 4393192). @2014 Ajuntament de Binissalem. Reservats tots els drets.
Avís Legal / Protecció de dades