Saludo del alcalde


Departamentos


Pleno municipal


Teléfonos y direcciones


Trámites y documentos


Enlaces de interés


El municipio


Historia


Las casas de posesiones


Los casales de la época barroca


Lugares de interés


Desarrollo Local


AODL
Subvencions
Formació
Agenda 21 Local
Documents A21L
Participació Ciutadana
Energia sostenible
Pla d’Acció
Contacto

Últimos documentos

Sol·licitud llicència venda en el mercat ambulant

Declaració jurada compliment article 31 ordenança

Sol·licitud permís d'instal·lació i obres

 ver másAvís Legal

L'Ajuntament de Binissalem , mitjançant els dominis binissalem.es, binissalem.cat i binissalem.net i ajbinissalem.net, facilita informació d'interès general del municipi de binissalem i, en particular, informació i gestions pròpies de l'administració municipal.

L'Ajuntament de Binissalem realitza tots els esforços necessaris per evitar errors i, en el seu cas, corregir-los o actualitzar-los amb la major brevetat possible. No obstant, no pot garantir llur inexistència ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

L'Ajuntament de Binissalem no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts. Igualment, L'Ajuntament de Binissalem no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguin als enllaços a altres dominis que s'inclouen a binissalem.net .es .cat

La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que sigui d'aplicació.

L'ús no autoritzat expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjudicis que es poguessin ocasionar als drets de propietat intel•lectual i industrial de L'Ajuntament de Binissalem, podrà originar l'exercici per aquest de les accions que legalment procedeixin.

Coordenadas UTM 31N ETRS89 (486563, 4393198). Copyright 2009 Ayuntamiento de Binissalem.
Reservados todos los derechos.

Aviso Legal / Estadísticas