Salutació del Batle


Departaments


Ple municipal


Telèfons i adreces


Tràmits i documents


Enllacos d´interès


El Municipi


Història


Les cases de possessions


Els casals de l'època barroca


Llocs d'interès


Desenvolupament Local


AODL
Subvencions
Formació
Agenda 21 Local
Documents A21L
Participació Ciutadana
Energia sostenible
Pla d’Acció
Contacte

Darrers documents

Sol·licitud llicència venda en el mercat ambulant

Declaració jurada compliment article 31 ordenança

Sol·licitud permís d'instal·lació i obres

 veure més 

Energia sostenible

El Pacte de Baltes i Batlesses per l'Energia Sostenible en un cop d'ull

Binissalem, des del 21 de febrer de 2011, és un dels més de 2.700 municipis europeus que ha signat el "Pacte de Batles i Batlesses", una iniciativa promoguda per la Comissió Europea per la lluita contra el canvi climàtic. Amb aquest Pacte, l'Ajuntament va adquirir el compromís de reduir en un 20% les emissions de gasos d'efecte hivernacle a nivell municipal per l'any 2020 mitjançant l'aplicació de mesures d'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables.

Gràcies al finançament de la Direcció General d'Energia del Govern Balear, durant l'any 2011 es va elaborar el Pla d'Acció per l'Energia Sostenible (PAES) de Binissalem, que va ser aprovat per Ple el passat 10 de novembre de 2011. El PAES consta d'un inventari d'emissions, una diagnosi energètica del municipi i un conjunt d'accions a desenvolupar a nivell municipal fins al 2020 per poder posar, així, el nostre granet d'arena en la lluita contra el canvi climàtic.

En aquest sentit, a tots i totes ens queda molt per fer, ja que només un canvi dels nostres hàbits energètics poden contribuir a reduir les emissions de CO2. Així, millorar l'eficiència energètica dels nostres electrodomèstics, usar més el transport públic, reduir els residus que generem i estalviar aigua són només alguns exemples de coses que estan fàcilment al nostre abast i podem tenir en compte per tal de disminuir el consum energètic del municipi.

La reducció dels gasos hivernacle és responsabilitat de tots i agrairíem la vostra col·laboració per a poder fer el nostre municipi més sostenible.

Coordenades UTM 31N(486561, 4393192). @2014 Ajuntament de Binissalem. Reservats tots els drets.
Avís Legal / Protecció de dades