Saludo del alcalde


Departamentos


Pleno municipal


Teléfonos y direcciones


Trámites y documentos


Enlaces de interés


El municipio


Historia


Las casas de posesiones


Los casales de la época barroca


Lugares de interés


Desarrollo Local


AODL
Subvencions
Formació
Agenda 21 Local
Documents A21L
Participació Ciutadana
Energia sostenible
Pla d’Acció
Contacto

Últimos documentos

Sol·licitud llicència venda en el mercat ambulant

Declaració jurada compliment article 31 ordenança

Sol·licitud permís d'instal·lació i obres

 ver más 

Energia sostenible

El Pacte de Baltes i Batlesses per l'Energia Sostenible en un cop d'ull

Binissalem, des del 21 de febrer de 2011, és un dels més de 2.700 municipis europeus que ha signat el "Pacte de Batles i Batlesses", una iniciativa promoguda per la Comissió Europea per la lluita contra el canvi climàtic. Amb aquest Pacte, l'Ajuntament va adquirir el compromís de reduir en un 20% les emissions de gasos d'efecte hivernacle a nivell municipal per l'any 2020 mitjançant l'aplicació de mesures d'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables.

Gràcies al finançament de la Direcció General d'Energia del Govern Balear, durant l'any 2011 es va elaborar el Pla d'Acció per l'Energia Sostenible (PAES) de Binissalem, que va ser aprovat per Ple el passat 10 de novembre de 2011. El PAES consta d'un inventari d'emissions, una diagnosi energètica del municipi i un conjunt d'accions a desenvolupar a nivell municipal fins al 2020 per poder posar, així, el nostre granet d'arena en la lluita contra el canvi climàtic.

En aquest sentit, a tots i totes ens queda molt per fer, ja que només un canvi dels nostres hàbits energètics poden contribuir a reduir les emissions de CO2. Així, millorar l'eficiència energètica dels nostres electrodomèstics, usar més el transport públic, reduir els residus que generem i estalviar aigua són només alguns exemples de coses que estan fàcilment al nostre abast i podem tenir en compte per tal de disminuir el consum energètic del municipi.

La reducció dels gasos hivernacle és responsabilitat de tots i agrairíem la vostra col·laboració per a poder fer el nostre municipi més sostenible.

Coordenadas UTM 31N ETRS89 (486563, 4393198). Copyright 2009 Ayuntamiento de Binissalem.
Reservados todos los derechos.

Aviso Legal / Estadísticas